Verstopping in Zuidhorn oplossen

Of het nu gaat om een verstopt toilet, of een hardnekkig verstopte afvoer, wij staan paraat om al uw problemen met riolering in Zuidhorn te verhelpen. Onze specialisten hebben voor vrijwel iedere situatie een oplossing. RSG is werkzaam in de provincie Groningen en wij kunnen daarom snel ter plaatse zijn in Zuidhorn. Bel ons direct voor meer informatie of om een afspraak te maken: 06 – 1040 2156.

Riool verstopt? Lage kosten!

Bent u benieuwd wat de kosten bij een verstopt riool zijn? Rioolservice Groningen hanteert zeer concurrerende tarieven. U vindt gegarandeerd nergens anders een goedkoper ontstoppingsbedrijf in de regio. Wij kunnen u al vanaf €82.65,- (excl. btw) van dienst zijn en bieden altijd garantie op onze reparaties. Omdat Zuidhorn in ons primaire werkgebied ligt betaalt u bovendien geen voorrijkosten bovenop de kosten voor het ontstoppen. Wilt u van tevoren weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op of bekijk onze transparante tarieven.

Riool ontstoppen of repareren

In sommige gevallen kunt u een verstopt riool zelf oplossen. Keert het probleem steeds terug, of weet u niet wat te doen bij verstopping in de gootsteen of WC? Dan raden wij af om met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes in de weer te gaan. Voorkom dat u de problemen erger maakt en schakel een professional in.

Rioolservice Groningen beschikt over jarenlange ervaring en de juiste apparatuur voor iedere situatie. Een riool dat verstopt is door vet of haren krijgen wij gemakkelijk schoon, bijvoorbeeld met een verenmachine of door middel van hogedrukreiniging. Ook werk aan ondergrondse riolering is voor ons geen probleem. Wij kunnen uw riolering in Zuidhorn grondig inspecteren en repareren.