Riool verstopt in Groningen?

Geen nood! Rioolservice Groningen begrijpt dat u niet lang zonder werkende riolering kunt. Daarom is één telefoontje genoeg om onze specialisten in te schakelen. Wij werken uiterst professioneel en hebben al het materiaal in huis om iedere verstopping te verhelpen. Uw riool werkt snel weer perfect!

Iedere riool verstopping snel verleden tijd

Een verstopt riool is zeer vervelend en bezorgt naast ongemakken ook dikwijls stankoverlast. Het riool is op verschillende leidingen aangesloten, waaronder die van de toilet en douche. Wanneer uw riool verstopt is, liggen hier verschillende oorzaken aan ten grondslag zoals veroudering van uw rioolsysteem. U wilt zo snel mogelijk van het probleem af. Daarom komen wij in Groningen en omgeving snel met onze ontstoppingswagens naar u toe. Al het benodigde materiaal hebben we bij ons, de verstopping is snel verleden tijd!

Uitstekende garantievoorwaarden

Hoe moeilijk het oplossen van een verstopping soms ook kan zijn, wij verhelpen uiteindelijk iedere verstopping. Vandaar dat wij altijd 100% resultaat kunnen garanderen. Mocht er binnen drie maanden in dezelfde leiding, door ons bedrijf ontstopt, opnieuw een verstopping plaatsvinden, dan betaalt u alleen de extra benodigde tijd! In bepaalde gevallen is het bij terugkerende hardnekkige verstoppingen noodzakelijk om gebruik te maken van camera-inspectie. Als dit het geval is en wij uw riolering met een rioolcamera hebben geïnspecteerd, geven wij drie maanden garantie op de ontstopping.