Prijzen voor ontstopping in Groningen

Rioolservice Groningen hanteert vaste lage ontstoppings- en rioolcamera tarieven voor het ontstoppen, al vanaf €82,65,- (excl. btw) per verstopping in de regio Groningen. Hieronder vindt u de prijzen van de meest voorkomende typen ontstoppingen. Bij welk ontstoppingsbedrijf vindt u zo’n duidelijk prijsoverzicht?

Ontstoppingstarieven:

Prijs particulieren en bedrijven
(excl. 21% btw)
€82,65,- Ontstoppingstarief, incl. half uur arbeidsloon.
€23,50,- Per kwartier extra
€66,12,- Inzet rioolcamera t.b.v. inspecteren rioleringsbuizen
€24,79 Detectie apparaat t.b.v. opsporing riolering bovengronds

Toeslagen:

Van 16.30 tot 21.00 uur / op zaterdag tot 16.30 uur: 50% toeslag. Op zondag tot 16.30 uur: 100% toeslag.

Na 21.00 uur op werkdagen en zaterdag/zondag  na 16.30 gelden extra toeslagen.

Officiële feestdagen worden als een zondag gerekend, dus ook hier rekenen we 100% toeslag.

Buiten ons primaire werkgebied geldt een tijdtoeslag.

Toeslagen worden berekend over het totaalbedrag.
Minimale berekende tijdsduur voor toeslagen na 16.30 uur en weekeinde bedraagt 1 uur.

Probeer, indien mogelijk, dus altijd uw verstopping op werkdagen te laten verhelpen!

Nergens lagere tarieven

Bovenstaande tarieven vindt u gegarandeerd nergens overzichtelijker en goedkoper. Bij 75% van alle ontstoppingsbedrijven vindt u al helemaal geen prijzen op de website! Verder rekenen wij bij Rioolservice Groningen af per kwartier extra tijd, terwijl alle andere bedrijven de extra tijd per half uur of per uur naar boven afronden!
Voorbeeld: 40 minuten werktijd voor een ontstopping wordt in dit geval dus een vol uur. U betaalt in dit geval al 20 minuten te veel ofwel 30-40 euro!! Wij willen u hier met dit rekenvoorbeeld toch even attent op maken.

Afspraak annuleren?

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat de gemaakte afspraak toch niet uitkomt, of dat u de verstopping toch nog zelf hebt verholpen. Wij snappen dit en daarom kunt u, tot 2 uur voor de gemaakte afspraak, de afspraak kosteloos annuleren. Dit moet u wel persoonlijk en rechtstreeks aan de monteur meedelen (dus niet via het contactformulier, sms-bericht of Whatsapp-bericht!), om onnodige reistijd te voorkomen. Staan wij al voor de deur en wilt u toch de afspraak annuleren? Dan brengen wij het dan betreffende tarief voor deze dag (incl. eventuele geldende toeslagen)  en geldend voor de betreffende plaats , in rekening.

Hoe kunt u betalen?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons per pin betalen, of contant ter plaatse bij de monteur. Voor bedrijven is het ook mogelijk een nota te ontvangen, die binnen 14 dagen betaald dient te worden.