Verstopping in Groningen? RSG lost het op

Heeft u last van een verstopping in uw riolering in Groningen of omstreken? Dan bent u bij Rioolservice Groningen aan het juiste adres voor een kwalitatieve en doeltreffende oplossing. Wij verhelpen gegarandeerd iedere verstopping, daarom ontvangt u bij ontstopping drie maanden garantie.

24/7 hulp bij een verstopping

Spoelt uw toilet niet meer door? Is uw riolering verstopt? Als er sprake is van een verstopping bent u gebaat bij een snelle en adequate oplossing. In Groningen is één telefoontje daarom voldoende om direct professionele hulp in te schakelen van ons ervaren ontstoppingsbedrijf. Wij sturen één van onze bedrijfsauto’s naar u toe, die is voorzien van mechanische verenmachines met diverse reinigingsstukken, machines voor reiniging met hoge waterdruk en rioolcamera’s. Hierdoor kunnen we iedere verstopping uitstekend lokaliseren en verhelpen! Onze vakmannen zijn niet alleen snel en professioneel, wij werken bovendien tegen zeer voordelige tarieven.

apparatuur verstopping ontstoppenIedere verstopping gegarandeerd verholpen

Statistisch gezien worden 75 tot 80 procent van de verstoppingen binnen een half uur opgelost. Als u ons inschakelt voor het ontstoppen van uw riolering, profiteert u van ons zeer lage ontstoppingstarief van slechts €82.65 ,- (excl. btw). Dit is inclusief een half uur arbeidsloon, wij rekenen geen voorrijkosten! U kunt zelf bijdragen aan een snelle oplossing van uw verstopping. Lees HIER hoe u uw kosten zo laag mogelijk houdt.

In sommige gevallen is het verhelpen van een verstopping lastig, maar wij lossen gegarandeerd ieder probleem op! Daarom geven wij ook 100% garantie op een perfect resultaat. Mocht dezelfde leiding binnen drie maanden na het ontstoppen weer verstopt raken, dan betaalt u alleen de extra benodigde tijd.