Verstopte afvoer in Groningen?

Een verstopte afvoer is erg hinderlijk en ziet er bovendien onhygiënisch uit. Lukt het u zelf niet om de verstopping te verhelpen? Of komt het probleem steeds op dezelfde plaats terug? Rioolservice Groningen helpt u blijvend van de afvoerverstopping af.

Oorzaken van een verstopte afvoer

De afvoer kan om veel verschillende redenen verstopt raken, maar uit onze jarenlange praktijkervaring hebben we gezien dat het merendeel van de verstoppingen wordt veroorzaakt door verkeerd gebruik van de afvoer. Tegen beter weten in spoelt men vanuit gemak toch van alles door de gootsteen, zoals vet en etensresten. Hierdoor kan de afvoer gemakkelijk geblokkeerd raken of dichtslibben. Ook het doorspoelen van grote hoeveelheden haar, zeep en tandpasta kan ervoor zorgen dat er in de afvoer een verstopping ontstaat.

Hoe verhelpen wij de verstopping?

Wij sturen één van onze bedrijfsauto’s naar u toe, die is voorzien van mechanische verenmachines met diverse reinigingsstukken, machines voor reiniging met hoge waterdruk en rioolcamera’s. Hierdoor kunnen we iedere verstopping uitstekend lokaliseren en verhelpen! Uiteraard ontstoppen wij niet alleen de afvoer van uw gootsteen, maar verhelpen wij ook afvoerverstoppingen van de:

  • douche
  • bad
  • wasmachine
  • vaatwasser

Onze vakmannen zijn niet alleen snel en professioneel, wij werken bovendien tegen zeer voordelige tarieven. Wij verhelpen gegarandeerd iedere verstopping, daarom ontvangt u bij ontstopping drie maanden garantie. Mocht er binnen drie maanden na het ontstoppen in dezelfde leiding een verstopping ontstaan, dan betaalt u alleen de extra benodigde tijd. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen bij een verstopte afvoer!