Verstopt toilet in Groningen?

Een verstopping is altijd vervelend, maar als het gaat om uw toilet is het al helemaal belangrijk dat er snel een oplossing wordt verzorgd. U kunt immers niet lang zonder sanitaire voorziening! Rioolservice Groningen begrijpt dit als geen ander. Daarom staan wij in Groningen en omgeving altijd voor u klaar!

Voorkom een verstopt toilet

Juist omdat een verstopt toilet zo vervelend is, is het belangrijk dat u weet hoe u dit probleem kunt voorkomen. De oplossing is net zo gemakkelijk als het klinkt: spoel geen dingen door het toilet die daar niet thuis horen! Vrijwel alle toilet verstoppingen worden veroorzaakt door grote hoeveelheden doorgespoeld toiletpapier of billendoekjes. Spoel ook nooit tampons door het toilet, maar gooi ze in de afvalbak. Controleer bij een verstopping ook altijd of er niets in de zwanenhals terecht is gekomen, zoals een toiletblokje of een WC rol. Vanzelfsprekend kan ook op zo’n manier een blokkade ontstaan.

Het verhelpen van een toiletverstopping

In de meeste gevallen zullen onze specialisten de toiletpot tijdelijk verwijderen, om daarna met hoge waterdruk of op mechanische wijze te kunnen reinigen. Afhankelijk van het soort verstopping spuiten we deze los, of maken we gebruik van onze verschillende reinigingsstukken. Onze bedrijfsbussen zijn met al het mogelijke materiaal uitgerust, waardoor we elke verstopping kunnen verhelpen!