Verstopping van uw riool in Hoogezand?

Bij verstopping in Hoogezand bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze moderne apparatuur en jarenlange ervaring in de riooltechniek, is geen verstopping ons te zwaar. Of uw toilet verstopt zit, de gootsteen niet doorloopt of het water in uw douche blijft staan, wij kunnen snel en vakkundig uw riool ontstoppen in Hoogezand. Onze verenmachines en compressors zorgen ervoor dat uw riool zo weer doorloopt. Daarnaast bieden wij garantie op al onze geleverde werkzaamheden, zo bent u verzekerd van dienstverlening van uitzonderlijke kwaliteit.

24-uursservice van uw riooldienst

Wij begrijpen als geen ander dat u niet met een verstopt toilet wil blijven zitten. Daarom bieden wij een 24-uurs spoedservice. Bij elke soort verstopping of ander rioolprobleem schieten wij u snel te hulp. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze rioolspecialisten. In de hele provincie Groningen zorgen wij ervoor dat het riool goed doorloopt. Verwaarloos rioolproblemen niet en laat ze oplossen door een van onze vakmannen.

Specialist voor rioolreparatie

Woont u in de regio Hoogezand en heeft u te maken met schade aan uw riolering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor rioolreparatie. Wortelgroei onder de grond en verzakkingen kunnen soms zorgen voor beschadigingen of scheuren in riolering. Hoewel de leidingen onder de grond liggen, zijn dergelijke problemen wel waarneembaar. U kunt namelijk last krijgen van rioollucht of rioolvliegjes.

Wij kunnen door middel van een camera-inspectie gericht op zoek naar de oorzaak van uw probleem, of dit nu een scheurtje of verstopping is. Zorg ervoor dat u problemen niet te lang negeert, want uw riool kan ernstig beschadigd raken. Vanaf €82.65,- (excl. btw) is uw verstopping in Hoogezand al opgelost!