Werkzaamheden op het gebied van riooltechniek

Rioolservice Groningen is uw allround rioolspecialist in Groningen en in de wijde omgeving van Groningen. Zo verhelpen wij snel en vakkundig iedere verstopping en kunnen we, indien noodzakelijk, ter plaatse reparaties uitvoeren of aanpassingen aan uw riolering verrichten. Ook verrichten wij camera-inspectie, bijvoorbeeld om mankementen in uw riolering snel inzichtelijk te maken.

Jarenlange ervaring en specialisatie in riooltechniek

Als familiebedrijf bouwt rioolservice Groningen op jarenlange praktijkervaring met alle werkzaamheden aan uw riolering. Wij beschikken over alle benodigde kennis op zowel bouwkundig gebied als in de weg- en waterbouw. Maak gebruik van onze rioolkennis!

Onze diensten

Als allround rioolspecialist kunnen wij u helpen bij alle mogelijke werkzaamheden aan uw riolering. Denk hierbij aan:

Inspectie met de rioolcamera

Als u in Groningen of omgeving een afspraak met ons maakt, sturen we één van onze ervaren monteurs naar u toe. Bij een inspectie wordt veek gebruik gemaakt van een speciale rioolcamera: een kleine, op afstand bestuurbare camera met een wendbare kop, die in de rioolbuis wordt geplaatst. De riooltechnicus bestuurt de camera en ziet de beelden op een monitor. Dankzij camera inspectie worden mankementen aan het riool snel duidelijk: verzakkingen, wortelgroei, lekkages en verstoppingen worden zichtbaar gemaakt zonder het riool open te breken. Als eenmaal duidelijk is waar het probleem zich bevindt, kunnen we snel actie ondernemen!

Rioolservice Groningen bij de Hornbach