Riool ontstoppen in Uithuizen

Heeft u problemen met uw riolering? Dan heeft Rioolservice Groningen de vakman voor uw klus. Of het nu gaat om een lekkage in uw leidingwerk, een verstopte WC of een probleem met uw afvoer. Voor ieder probleem gaan wij op zoek naar een oplossing. Ons rioleringsbedrijf is werkzaam in de provincie Groningen en kan snel ter plaatse zijn in Uithuizen.

Wat kost het oplossen van verstopping?

Het is van tevoren niet te zeggen wat een ontstoppingsklus precies gaat kosten. Afhankelijk van de ernst en plek van de verstopping zal onze monteur misschien meer tijd nodig hebben. In sommige gevallen is het ook noodzakelijk om specialistische appratuur in te zetten.

Bij Rioolservice Groningen bent u echter altijd verzekerd van zeer concurrerende tarieven. In Uithuizen betaalt u bovendien géén voorrijkosten. Wij verhelpen verstoppingen al vanaf €82.65,- (excl. btw). Na afloop kunt u rekenen op goede service en garantie. Om een inschatting van de kosten te maken kunt u vooraf onze prijslijst raadplegen of contact met ons opnemen.

Snelle spoedservice bij uw rioolprobleem

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn biedt Rioolservice Groningen een spoedservice. Sommige problemen met uw riolering kunnen niet wachten tot de volgende ochtend of de volgende werkdag. RSG is voor die gevallen met hoge nood 24 uur per dag bereikbaar. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem direct aan te pakken.

Dankzij onze ruime ervaring in het vak kunnen wij de meeste problemen meteen herkennen. Wij gaan vervolgens aan de slag met specialistische apparatuur. Denk aan camera’s om een lekkage te vinden, hogedrukapparatuur om uw riolering te reinigen en verenmachines om verstopping op te lossen. In omgeving Uithuizen gaan wij ieder probleem te lijf. Bel ons direct op 06 – 1040 2156 voor een afspraak.