Rioolproblemen in Groningen? Kies voor rioolinspectie

Bij een goed werkende riolering staat u nauwelijks stil. Pas als er problemen ontstaan merkt u dat het belangrijk is dat het riool altijd functioneert. Omdat riolering zich onder de grond bevindt is het lastig om mankementen met het blote oog op te sporen. Kies daarom voor rioolinspectie! In de regio Groningen zijn wij hiervoor uw ervaren vakman.

Camera-inspectie bij een verstopping.Camera-inspectie

Al onze bedrijfsauto’s zijn uitgerust met speciale rioolcamera’s, waarmee wij in Groningen camera-inspectie kunnen uitvoeren. Dankzij camera-inspectie weet u precies wat de huidige staat is van uw rioolsysteem en voorkomt u eventuele mankementen.

De camera’s zijn geschikt voor het maken van foto- en video opnames. Onze rioolcamera’s zijn uitgerust met Navy Track: sensoren die zich bevinden in de spuitkop of camerakop. De sensor geeft een signaal af vanuit de rioolbuis en de Navy Track vangt dit op, zodat we bovengronds leidingen kunnen opzoeken. Op deze manier bepalen we de ligging en de diepte van de rioolbuizen.

 

Camera-inspectie bij een verstopping

Verstopping in beeld.Is er sprake van een hardnekkige verstopping in uw riolering in Groningen? Als onze vakmannen het niet geheel vertrouwen en de oorzaak van de verstopping willen achterhalen, biedt camera-inspectie uitkomst. In overleg met u kunnen wij de leidingen controleren met behulp van een rioolcamera. Mocht u hiermee instemmen, geven wij u 3 maanden garantie op de ontstopte leiding.

Wij bieden camera-inspectie aan tegen zeer voordelige tarieven. Mocht hieruit echter blijken dat de verstopping zich aan de gemeentezijde van de erfgrens bevindt, kunt u een groot deel van de kosten bij de gemeente declareren. Onze vakmannen informeren u hier graag over.