Verstopping in uw badkamer?

De badkamer is een ruimte in uw woning waarin u zich optimaal moet kunnen ontspannen. Lukt dit echter niet omdat uw badkamervloer blank staat na iedere douchebeurt? Of windt u zich dagelijks op omdat het water niet normaal wegloopt uit uw wastafel? Een verstopping in de badkamer veroorzaakt al snel aanzienlijk ongemak. Schakel daarom Rioolservice Groningen in!

Wanneer is een professional nodig?

Merkt u dat het water in uw badkamer steeds lastiger wegloopt? Of gaat het leeglopen van uw bad of wastafel gepaard met veel geborrel, waarbij luchtbelletjes ontstaan? Grote kans dat er sprake is van een beginnende verstopping in de badkamer. Als u er snel bij bent kunt u waarschijnlijk het probleem zelf verhelpen, bijvoorbeeld met behulp van een plopper of met ontstoppingsmiddelen die u in de supermarkt kunt krijgen. Pas echter wel op met deze chemische middelen, ze kunnen uw afvoer en riool blijvend beschadigen!

Als het u zelf niet lukt de verstopping te verhelpen of als u dit liever aan een vakman over laat, zijn wij u graag van dienst in Groningen en omgeving. Wij kunnen de afvoeren in uw badkamer op verschillende manieren ontstoppen, bijvoorbeeld met hoge waterdruk of met behulp van een speciale verenmachine. Onze vakmannen zijn niet alleen snel en professioneel, wij werken bovendien tegen zeer voordelige tarieven. U kunt uw badkamer snel weer gebruiken.