Riool verstopt in Winsum?

Rioolservice Groningen zorgt ervoor dat de verstopping snel en vakkundig wordt opgelost. Wij begrijpen als geen ander dat rioolproblemen voor groot ongemak kunnen zorgen. Daarom bieden wij in de gehele provincie een 24-uursservice. Zo hoef je nooit lang te blijven zitten met een verstopte wc of afvoer. Als een verstopping te lang blijft zitten, kan dit schade opleveren voor de afvoer of het riool. Wacht niet te lang en neem contact op met dé specialist in Winsum en omstreken om uw riool snel en vakkundig te ontstoppen.

Rioolstank in uw woning

Rioolstank is een onaangename geur die wordt veroorzaakt door verzakking, verstopping of schade van het riool. Vaak zijn hier ook rioolvliegjes bij te zien. Rioollucht is erg ongezond door de aanwezigheid van waterstofsulfide en methaan. Wij gaan stank te lijf met onze rioolcamera’s. Door middel van een camera inspectie kunnen wij achterhalen wat de lucht veroorzaakt. Vervolgens is het mogelijk om selectief een reparatie of vervanging uit te voeren. Een camera inspectie heeft u bij ons al vanaf €66.10,- (excl. btw)!

Riool laten repareren of vervangen

Beschadigingen aan het riool kunnen flinke problemen opleveren voor uw woning. Dankzij onze jarenlange ervaring is geen enkel rioolprobleem voor ons teveel gevraagd. Bij kleine beschadigingen voeren wij een reparatie uit, zodat de bestaande riolering intact blijft. Grotere schade of ernstige verzakking behandelen wij door vervanging van (een gedeelte van) het riool. Op al onze rioolwerkzaamheden bieden wij uitstekende garantievoorwaarden. Zo weet u zeker dat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Voor rioolproblemen in de regio Winsum bent u bij ons aan het juiste adres.