Verstopping van uw riool in Hoogezand?

Bij verstopping in Hoogezand bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze moderne apparatuur en jarenlange ervaring in de riooltechniek, is geen verstopping ons te zwaar. Of uw toilet verstopt zit, de gootsteen niet doorloopt of het water in uw douche blijft staan, wij helpen u snel en vakkundig. Onze verenmachines en compressors zorgen ervoor dat uw riool zo weer doorloopt. Daarnaast bieden wij garantie op al onze geleverde werkzaamheden, zo bent u verzekerd van dienstverlening van uitzonderlijke kwaliteit.

24-uursservice van uw riooldienst

Wij begrijpen als geen ander dat u niet met een verstopt toilet wil blijven zitten. Daarom bieden wij een 24-uurs spoedservice. Bij elke soort verstopping of ander rioolprobleem schieten wij u snel te hulp. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze rioolspecialisten. In de hele provincie Groningen zorgen wij ervoor dat het riool goed doorloopt. Verwaarloos rioolproblemen niet en laat ze oplossen door een van onze vakmannen.

Specialist voor rioolreparatie

Woont u in de regio Hoogezand en heeft u te maken met een verstopping? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een rioolverstopping kan soms het gevolg zijn van een scheurtje of een andere beschadiging. Wij kunnen door middel van een camera-inspectie gericht op zoek naar oneffenheden die een ophoping van bijvoorbeeld vet, haren of toiletpapier veroorzaken. Zorg ervoor dat u een verstopping niet te lang negeert, want het kan uw riool ernstig beschadigen. Vanaf 52,03 euro inclusief BTW is uw verstopping in Hoogezand al opgelost!